Dea Đurđević PRVI PUT BEZ GIPSA! Posle 6 meseci se dogodilo čudo, evo kako to izgleda! (VIDEO)

Izvor: Svet, 15.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dea Đurđević PRVI PUT BEZ GIPSA! Posle 6 meseci se dogodilo čudo, evo kako to izgleda! (VIDEO)

Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink “Novo jutro” Dea Đurđević posle teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre 6 meseci, danas je skinula gips sa leve ruke, koja je u udesu bila najviše povređena.
Hrabra Dea se danas na svom Instagramu pohvalila pratiocima da je radila vežbe pokretanja ruke.
 







View this post on Instagram








>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<





 
Žena hrabrost krenula na fizikalne terapije! Dea Đurđević skinula gips i posle šest meseci ponovo pomera ruku!
A post shared by SVET (@svet_rs) on Aug 14, 2019 at 9:30am PDT


Dea se uspešno oporavlja od strašne saobraćajne nesreće koja ju je zadesila, a njena volja i želja su bile jače od bilo čega.
Ona se nedavno vratila i na male ekrane, pa tako ponovo uveseljava milione gledalaca koji rednovno prate “Novo jutro”, koje Dea vodi zajedno sa svojim kolegom Predragom Sarapom.
svetRajko Ristić/Svet
The post Dea Đurđević PRVI PUT BEZ GIPSA! Posle 6 meseci se dogodilo čudo, evo kako to izgleda! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DEA PONOVO POMERA RUKU KOJA JOJ JE BILA OTKINUTA: Voditeljka nakon šest meseci SKINULA GIPS i radi vežbe! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019

Hrabra voditeljka Dea Đurđević je 7. februara doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubila ruku. Međutim, lekarska stručna pomoć i brze i kvalitetne intervencije spasile u voditeljku, pa je ona sada ponosno pokazala koliko je od tada napredovala. Naime, autobus je Đurđevićevu prikovao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.