Darku Laziću otkazali bubreg i plućno krilo

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darku Laziću otkazali bubreg i plućno krilo

Stanje Darka Lazića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći i nalazi se u komi, se pogoršalo, javljaju beogradski mediji.

Naime, kako prenose Novosti, pevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju. 

- Pratimo stanje. I dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo i pratimo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se dešavaju - rekao je direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << KBC Zemun.

Darko Lazić moraće da ide na dijalizu zbog problema koji su nastali sa bubrezima.

Lekari su odlučili da pevač još ne može da bude operisan zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazi. Doneli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu, a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.

Kako je ispričao Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević trenutno sve zavisi od njegovog organizma.

- Sada sve zavisi od toga kako će uspeti sam da se izbori. Veoma je važno da ne dođe do nekog unutrašnjeg krvarenja - rekao je Vračević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novosti: Stanje Darka Lazića pogoršano

Izvor: B92, 24.Okt.2018

Stanje pevača Darka Lazića, koji je teško povređen u utorak u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca, pogoršava se, pišu "Večernje novosti"...Pevaču, koji je bez svesti i u indukovanoj komi, kako saznaju "Novosti", otkazali su bubrezi i jedno plućno krilo...Ranije danas, doktori u KBC "Zemun"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.