ANA SEVIĆ POSETILA BIVŠEG MUŽA: Darko Lazić i dalje u teškom stanju, ona pobegla od novinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA SEVIĆ POSETILA BIVŠEG MUŽA: Darko Lazić i dalje u teškom stanju, ona pobegla od novinara

Teško vreme za celu porodicu.

Ana Sević, bivša supruga pevača Darka Lazića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći juče kod Pećinaca, obišla je danas Lazića, koji i dalje leži u KBC Zemun, i prema navodima medija, i dalje se nalazi u komi.

"Darko, sine! Nemoj da mi umreš!": VAPAJI MAJKE DARKA LAZIĆA odjekuju hodnicima bolnice!

U isto vreme, Darkovi otac, majka i devojka takođe su bili u bolničkoj poseti, i nisu bili raspoloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pitanja novinara posle izlaska iz bolnice. Ana Sević je, posle kraće posete, užurbano napustila bolnicu, i otišla je na svoju stranu.

Podsetimo, Lazić je posle prevrtanja automobila zadobio povrede jagodica i slomljeno mu je nekoliko rebara, a pukla mu je butna kost i ima hematom na glavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEVAČICA DOŠLA U POSETU KUMU: "Darko Lazić je i dalje u komi, ne mogu da ga vidim, to može samo Ana Sević"

Izvor: Blic, 24.Okt.2018

Pevačica Andreana Čekić doputovala je hitno iz Beča gde je trebalo da ostane deset dana, kako bi pružila podršku i bila tu uz porodicu svog kuma Darka Lazića koji je juče ujuturu imao saobraćajni udes u kom je zadoio teške telesne povrede.

Nastavak na Blic...

DARKU LAZIĆU OTKAZALI BUBREG I PLUĆNO KRILO! DOKTOR IZ KBC ZEMUN: Delimično ste u pravu, takve stvari se dešavaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018

Stanje Darka Lazića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći i nalazi se u komi, se pogoršalo, javljaju beogradski mediji.  ..Naime, kako prenose mediji, pevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju...BUBREZI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.