Darko Lazić zaprosio trudnu verenicu Marinu, a onda joj je zapevao!

Izvor: Svet plus, 08.Mar.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić zaprosio trudnu verenicu Marinu, a onda joj je zapevao!

Darko Lazić je na jednom slavlju u Rumi zaprosio svoju trudnu verenicu Marinu Gagić. Pevač je pre velikim brojem ljudi uzeo mikrofon, a onda se obratio svojoj izabranici. Na kraju je i zapevao.

Darko se obratio svojov verenici sa pitanjem:

" Ti si moj anđeo čuvar, i nemoj da mi kažeš ne, jer nema potrebe za tim, Imam potrebu sa tobom. Da li želiš da se udaš za mene?"

- Da - rekla je Marina, a onda joj je Lazić stavio prsten.

Nakon što ju je zaprosio, Darko je zapevao svojoj Marini. Video pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

DARKO SE BAŠ OTVORIO: Pogledajte kakav je VERENIČKI PRSTEN poklonio Marini! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 08.Mar.2019

Darko Lazić, koji je još u braku sa Anom Sević, zaprosio je Marinu Gagić koja je u sedmom mesecu trudnoće. Pevač je pred svima klekunuo pred Marinom i zaprosio je uz reči “Nemoj da mi kažeš ne”, a mlada je sva srećna odmah prihvatila. Prvo je podelila na Instagramu njigovu zajedničku fotogradiju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.