Darko Lazić smršao 70 kilograma! Na jesen još jedna operacija!

Izvor: Svet plus, 19.Avg.2020, 10:29

Darko Lazić smršao 70 kilograma! Na jesen još jedna operacija!

Na jesen još jedna operacija! Darko Lazić smršao je 70 kilograma otkad je pre osam meseci operacijom smanjio želudac, a sada ide ponovo pod nož jer želi da skine višak kože!

Darko Lazić je zakazao hiruršku intervenciju na jesen, kada će mu lekari iseći višak kože koja mu je ostala nakon što je drastično smršao.

- Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken - priča izvor blizak folkeru i nastavlja:

- Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DARKO LAZIĆ MORA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU! Koža mu VISI i to mu baš smeta, a nećete verovati koliko sada kilograma ima! ŠOK!

Izvor: Press, 19.Avg.2020

Popularni folker Darko Lazić smršao je 70 kilograma otkad je pre osam meseci operacijom smanjio želudac, a sada ide ponovo pod nož jer želi da skine višak kože! Folker je zakazao hiruršku intervenciju na jesen, kada će mu lekari iseći višak kože koja mu je ostala nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.