Darko Lazić ostaje bez noge naredna 24 sata jako kritična po njegov život!

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić ostaje bez noge naredna 24 sata jako kritična po njegov život!

Darko Lazić je juče imao operaciju tokom koje mu je uklonjena slezina, a zbog nekoliko preloma na nozi moguće je  da će mu uslediti amputacija. 

Nakon što je Lazić pretrpeo saobraćajnu nesreću u utorak 23. oktobra prebačen je u KBC Zemun. Nakon jučerašnje operacije kada mu je uklonjena slezina priljučen je na aparate koji dišu za njega, zbog oštećenja pluća. Prema prognozama lekara ne bi bilo dobro da pevač nastavi da gubi krv, koju su hirurzi jedva zaustavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tokom operacije. Zbog teškog stanja u kome se Darko nalazi naredan period je kritičan za njega, a porodica i prijatelji se nadaju najboljem.

Tokom zahvata u bolnici su čekali na rezultate njegova bivša supruga, roditelji i verenica.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.