Dara Bubamara POP DIVI čestitala 42. rođendan! Pevačica je Karleuši imala SAMO OVO da poruči! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 22:37

Dara Bubamara POP DIVI čestitala 42. rođendan! Pevačica je Karleuši imala SAMO OVO da poruči! (FOTO)

Drugarice...

Jelena Karleuša danas slavi 42. rođendan, a mnogo fanova i kolega joj je čestitalo, pa se među njima našla i pevačica Dara Bubamara, inače Jelenina drugarica.

- Drugarice, srećan rođendan - napisala je Dara uz zajednički selfi.

Dara i Jelena su se dugo druže, a njihovo prijateljstvo je puklo onog trenutka kada se Karleuša nije pojavila na Darinoj svadbi. U trenutku kada nisu bile u kontaktu, jedna drugu nisu štedele u medijima, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su isplivale mnoge njihove tajne u javnosti. Međutim, izmirile su se pred Darin koncert u Areni, kada su udružile snage da se suprostave Seki Aleksić, koja je do tog trenutka bila dobra Darina drugarica, pa joj zabola nož u leđa, jer je dve nedelje pre Bubamarinog koncerta, zakazala svoj u Areni, što joj je Dara zamerila i prekinula svaki kontakt sa njom. Tada se izmirila sa Karleušom, koja joj je bila specijalni gost na koncertu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.