Danijela Vranić: Oporavila sam se, uskoro krećem sa nastupima

Izvor: Svet, 13.Jul.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić: Oporavila sam se, uskoro krećem sa nastupima

Danijela Vranić oporavlja se od udesa koji je doživela s drugaricom na Novom Beogradu krajem juna, kada ih je automobilom udario nepoznati mladić. Pevačica, koja je sedela na mestu suvozača, zadobila je teže telesne povrede, zbog kojih je svakodnevno obilazila lekare i morala dugo da se leči.
Zahvaljujući rehabilitaciji koju je imala u Valjevu, sada se dobro oseća i uskoro će krenuti da nastupa po klubovima. Vranićeva je u ispovesti za Kurir rekla da joj je krivo što se vozač nije setio da je pozove telefonom i pita za zdravlje.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela Vranić: Oporavila sam se, uskoro krećem sa nastupima

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015

Danijela Vranić oporavlja se od udesa koji je doživela s drugaricom na Novom Beogradu krajem juna, kada ih je automobilom udario nepoznati mladić. Pevačica, koja je sedela na mestu suvozača, zadobila je teže telesne povrede, zbog kojih je svakodnevno obilazila lekare i morala dugo da se leči...Zahvaljujući...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.