Danijela Štajnfeld promenila ploču: Izmislila silovanje da bi izreklamirala film?

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2020, 10:43

Danijela Štajnfeld promenila ploču: Izmislila silovanje da bi izreklamirala film?

Glumica Danijela Štajnfeld promenila ploču! Izmislila silovanje da bi izreklamirala film? Izgleda da se malo zaigrala u želji da svoj prvi dokumentarni film "Zaceli me" ispromoviše na najbolji mogući način, pa je izgovorila reči koje su, malo je reći, za osudu...

Danijela Štajnfeld  je izjavila: "Neki tabloidi su stavili tekst na Gugl translejt, pogrešno preveli i od toga se napravila cela priča koja nije istina" i time sve šokirala, a što je još gore, celu tragičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ispovest o silovanju stavila je pod znak pitanja.

Kontradiktornost glumičinih izjava dostiže nove razmere, kada se prvi put od afere "srpski Vajnstin" oglasila na Instagramu i praktično pljunula na svu podršku medija koja joj je pružena u proteklim danima.

Pa da krenemo ispočetka, Danijela je dala intervju za magazin Variety 16. avgusta, povodom svog dokumentarnog filma "Zaceli me", u kom se, između ostalog, iznosi i šokantna informacija da je glumicu silovao jedan moćnik iz filmske industrije, što je dovelo do toga da ovaj film, koji je prikazan samo na Sarajevskom filmskom festivalu, postane popularan širom Srbije, ali i sveta.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.