Dalila je NULA KAO ŽENA Nakon navoda da joj PRETI ROBIJA počeo da isplivava Dalilin TALOG (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:01

"Dalila je NULA KAO ŽENA" Nakon navoda da joj PRETI ROBIJA počeo da isplivava Dalilin TALOG (VIDEO)

Neretki su komentari na društvenim mrežama koji prozivaju da se rijaliti učesnici poput Mujićeve navodno bave raznim malverzacijama kako bi došli do novca. Mujićeva često voli da se hvali uspehom koji ima na TikToku, a čak je izjavila da je i novi automobil kupila od novca zarađenog na toj platformi u vrednosti od 70. 000 evra. Mediji su počeli da se pune informacijama o njenoj navodnoj utaji poreza, a bivši zadrugar je žustro progovorio o rijaliti zvezdi.

Kristijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Golubović je nedavno postao otac po četvrti put, i trenutno mnogo vremena provodi pomažući svojoj ženi Kristini oko bebe.

Međutim, bivši kriminalac, rijaliti učesnik i voditelj uspeo je da nađe vremena za jedno kratko gostovanje. On je za "Hype" prokomentarisao Dalilu Dragojević, kojoj navodno trenutno preti robija zbog neplaćenog poreza.

Kristijan smatra da Dalila ima ogromnu moć manipulacije, te da ume da prikaže i svoj najgori postupak kao nešto pozitivno i iskritikovao je njeno  ponašanje u rijalitiju. On navodi da ne može da poveruje da ona i dalje ima fanove koji je "giftaju", nakon svega što je uradila.

- Dalila je nula kao žena zbog njenog taloga koji je isplivao iz nje u dosadašnjem ponašanju - rekao je Kristijan u pomenutoj emisiji, a onda opleo Po Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, kao i o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Hype

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.