Dado se uključio u Parove i progovorio o Dalili i Mladenu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dado se uključio u Parove i progovorio o Dalili i Mladenu! VIDEO

Dalila Mujić i Mladen Vuletić su u Parovima noćas proveli strastvenu noć, a sada se oglasio Dado Solomon koji je otkrio kakva je njegova budućnost sa bosanskom starletom.

Situacija u Parovima se opasno zakuvala otkako je Mladen Vuletić ušao u vilu. Strastvena noć koju je proveo sa Dalilom ostavila je posledice na njenu vezu sa MC Dadom. On se uključio u Upoznajte Parove i otkrio kakva će biti njegova veza sa bosanskom starletom. - Moja veza sa Dalilom je definitivno gotova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Što se mene tiče, ona je super devojka i možemo ostti u prijateljskim odnosima, ali ljubavba veza ne dolazi u obzir. ja mislim da je ona u suštini super devojka i želim joj svu sreću - rekao je slomljeni Dado, koji nije krio razočaranje i dodao kako je po celu noć bio budan i gledao šta se dešava unutra.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.