Da, to mi je NAJVEĆI BLAM u životu Janjuš sebi ne oprašta FATALNU GREŠKU - drvlje i kamenje na Staniju i Maju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 03:29

"Da, to mi je NAJVEĆI BLAM u životu" Janjuš sebi ne oprašta FATALNU GREŠKU - drvlje i kamenje na Staniju i Maju

Uspeo je da "provali" svaku devojku?

Trenutno se na TV Pink emituje emisija "Elita - Izbacivanje", a kako to obično biva, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru razgovara sa onim učesnicima koji su tokom nedelje bili najaktivniji i najinteresantniji publici.

Na pomenutu lokaciju je došao i Marko Janjušević Janjuš, koji je progovorio o svim aktuelnim temama koje se vezuju za njegovo ime, a pogotovo sve one vezane za ulazak Maje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković.

- Promenilo se dosta u mom i njenom odnosu, nastao je neki turbulentan odnos. Promenio se odnos zbog Aneli, nije u centru pažnje, a pritom Aneli je sa mnom bila. Za jedan dan sam provalo šta je cilj Maje Marinković - rekao je Janjuš.

- Je l' tebe sramota što si bio s njom - upitao je Darko.

- To mi je najveći blam u istoriji života - rekao je Janjuš.

- U kojoj meri je licemerno to što Maja priča Aneli kako se oseća tvoja bivša žena dok si sa Aneli u krevetu - rekao je Darko.

- To mi je apsurd totalni, ona našla nekome da priča. Aneli nikad u životu nije pokušala da uradi kao što je ova uradila - rekao je Janjuš.

- Darko meni je dva sata trebalo da opipam kakvo je ponašanje, pominje Filipa Cara kao ja sam njih rastavio. Ona me ne zanima u životu ,sem što se plašim da mi ne dobaci nešto da joj odgovorim. Maja će na sve načine pokušati da dođe do Aneli. Ona još uvek ne kapira nju - rekao je Janjuš.

- Da li je Maja Stanijin poltron? - upitao je Darko.

- Njih dve jedna drugu ne vole, pusti ih. Šta Staniju zanima Aneli - rekao je Janjuš.

Detaljnije o svemu ovome, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.