Da li ona misli da mi ne vidimo šta radi? - Đedović prelomio, otkrio Anđeline skrivene namere prema Bojani

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 19:55

"Da li ona misli da mi ne vidimo šta radi?" - Đedović prelomio, otkrio Anđeline skrivene namere prema Bojani

Kao i uvek, bez dlake na jeziku.

Tokom dana u "Eliti" aktuelan je izbor najpodmuklije osobe. Učesnici imaju zadatak da iznesu za crnim stolom po tri osobe koje mogu da nose ovu nezahvalnu titulu.

Na red je došao i Marko Đedović, koji je momentalno ustao i na sebi svojstven način izneo stav.

- Ne želim da navedem Miljanu kao podmuklu osobu, jer je vrlo jasna kad s nekim ima problem, to odmah izrekne i ne zavija u celofan. Anđela je jako podmukla, ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li misli da se ne vidi ono što radi s Bojanom ispod pokrivača. Ispadaš debil u želji da od drugih ljudi napraviš debile. Lejdi Di je osoba koja sve radi na pola, umesto da kaže šta ima i misli. Umesto da si rekla šta znaš o odnosu Matore i Anite, kao i za Anitine prepiske, onda to reci - rekao je Đedović.

- Meni je jedna osoba rekla da ako se osetim ugroženo od strane Anite da to kažem, što sam i uradila - kazala je Lejdi Di.

- Ružno je da ih hvališ kao par, a da imaš loše mišljenje o njima. Naveo bih Jovanu Cvijanović da je podmuka, to je to - kazao je Đedović kratko.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.