Da li joj je dugačak jezik pomogao: Marija Petronijević izbačena iz “Prvog kuvara Srbije”!

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li joj je dugačak jezik pomogao: Marija Petronijević izbačena iz “Prvog kuvara Srbije”!

Glumica se oprostila od šanse da osvoji pozamašnu svotu novca.

Treća emisija završne nedelje počinje novim zadatkom za finaliste – spremanjem mesa jelena, koje je odstajalo u pacu dva dana. Veca napominje da će kuvari imati sigurno još zadataka u toku današnjeg dana, a Petar misli da će spremanje jelena biti najteži zadatak, u odnosu na druga dva koja će spremati. Takmičari danas nemaju pomoć saradnika, tj. učenika, pa danas kuvaju sami. Drugi zadatak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dobijaju kuvari je da naprave njoke, i dobijaju namirnice u korpi, s tim što se u korpi nalazi jedna namirnica viška, ali i jedna manje, pa takmičari moraju tražiti od žirija namirnicu koja im fali. Prva Romana otkriva da joj u korpi fali brašno za njoke, pa joj Petar donosi iz prodavnice. Veca daje i treći zadatak finalistima, a to je da naprave predjelo, i to koktel od gambora.

Vreme za sva tri zadatka je isteklo, i Marko ih je prvi servirao na sto. Posle njega ostali takmičari serviraju svoja jela i žiri počinje sa degustacijom. Bojana je dobila pohvale ali i kritike.Marko je dobio pohvale za ideju i prezentaciju, ali je falilo začina i mesu i sosu za gambore. Mariji je zamereno što uz gulaš od mesa jelena nije služila prilog. Romana je spremala faširanu šniclu, i bila je ukusna, kao i njoke.

Posle sabiranja svih bodova iz prethodne tri finalne emisije, žiri napominje da će neko od kuvara danas napustiti takmičenje, a najviše bodova do sada je osvojio Marko, a za njim slede Romana i Ana. Marija i Bojana su osvojile najmanje poena, a zbog današnjeg lošeg zadatka, kad je osvojila malo bodova, Marija je prvi izbačeni fiinalista. Ona dobija vaučer sponzora, a sutra će u polufinalnoj borbi još jedan takmičar napustiti serijal. Očekuje nas zanimljiva borba, jer je bodovna razlika između finalista veoma mala.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.