Da li je zadrugar razotkrio njihov pravi odnos? Marko je zaljubljen u Lunu?! (video)

Izvor: Svet, 16.Nov.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je zadrugar razotkrio njihov pravi odnos? Marko je zaljubljen u Lunu?! (video)

Tokom noći zadrugari su saznali da je Tomislav Panić napisao ljubavnu pesmu za Lunu Đogani i time pokazao da je on do sada skrivao svoje emocije prema njoj, iako ona za to ne želi da čuje.
Zadrugari su osim toga, bili svedoci da između Lune i Marka Miljkovića postoje simpatije na osnovu odgledanog snimka gde jedno drugom udeljuju komplimente. Bora Santana je ostao pod utiskom nakon odgledanih klipova, pa je u razgovoru sa Anom Korać otkrio svoje mišljenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Kao zaljubio se u Lunu. Ona Miljkovićeva ljubav, bar meni tako deluje”, rekao je Bora Ani.
Ana je ostala suzdržana i nije želela da komentariše svoje rijaliti drugove, a Bora je ostao sam sa svojim mislima, dok se Koraćeva pripremila za dubok san.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

SvetSvet
The post Da li je zadrugar razotkrio njihov pravi odnos? Marko je zaljubljen u Lunu?! (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TOMA SE ZALJUBIO U LUNU: Đoganijeva ga PONIZILA pred svima, a Miki vikao da se POPI*ALA na njegove emocije! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2018

Zadrugarima je sinoć pušten snimak na kojem Tomislav Panić priznaje da ima emocije prema zbog čega su svi ostali u šoku. Toma je u zalagaonici priznao da mu se Luna dopada, kada je dao svoju pesmu napisanu za nju, za koju je dobio 500 dinara. Nije mu bilo nimalo prijatno dok su svi gledali snimak, The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.