Da li je ovo idealan krevet za one koji ujutru ne mogu lako da se probude? VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo idealan krevet za one koji ujutru ne mogu lako da se probude? VIDEO

Ako ste jedan od onih koji ujutru ne mogu lako da se probude za posao ili školu, jedan ovakav krevet bi vam možda dobro došao.

Znate onaj trenutak kada vam pišti alarm, a vi ili ga ne čujete ili ste jednostavno programirali mozak da ne reaguje na taj zvuk? Kolin Furz, jutjuber, smislio je rešenje. Naime, on je napravio fenomenalni izum - "izbacivački krevet". On bukvalno radi po sistemu katapultiranja, uključujući i razne zvučne efekte. Zanimljivo je da on mislio čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i na jačinu izbacivanja. Verovatno računajući na to da, ukoliko ste baš velika spavalica, ili znate da nećete biti u stanju ujutru da ustanete, možete da podesite jače katapultiranje. Naravno, položaj kreveta u sobi je veoma bitan, s obzirom da ne bi baš bilo prijatno da se prilikom izbacivanja razbijete o susedni zid.

Okvir kreveta je napravljen od jakog aluminijuma i povezan za dva vazdušna kompresora. Oni su povezani za dve cevi sa magnetnim ventilima na krajevima, a sve je fino ušuškano ispod kreveta. Zatim je napravio velike klipove koji služe da podignu krevet.

Da li biste se vi odlučili na ovakvu vrstu buđenja?

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.