Da li je Rihanna operisala nos?!

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Rihanna operisala nos?!

Rihanna važi za jednu od najstilizovanijih umetnica današnjice, a fanovi u poslednje vreme neprestano upoređuju njene stare fotografije sa novima, i navode očigledne promene na njenom licu, te komentarišu da je vlasnica hita Work uradila nekoliko plastičnih operacija. Za inostrane medije, svoj komentar ostavio je i jedan od najprestižnijih plastičnih hirurga u Holivudu, koji tvrdi da je očigledno da je pevačica “uradila” nos. View this post on Instagram A >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 22, 2019 at 9:56pm PDT “Evidentno je da su se dogodile velike promene na njenom nosu. Ipak, to je urađeno dobro i proporcijalno njenom licu, što odgovara njenim crtama i lepoti” , tvrdi ovaj plastični hirurg. “Dopada mi se, ide uz nju i ne čini od nje drugačiju osobu” , dodao je on. View this post on Instagram A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 16, 2019 at 9:22pm PDT The post Da li je Rihanna operisala nos?! appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Adel ne gubi vreme? Pevačica uplovila u novu ljubavnu vezu

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2019

Iako se pevačica Adel tek razvela od svog dugogodišnjeg supruga, vlasnica hita Rolling in the deep ne traći vreme u depresiji, već punim plućima uživa u životu i svojoj navodnoj novoj romansi sa Skeptom. Kako izvor blizak pevačici tvrdi za inostrane medije, njih dvoje su u poslednje vreme postali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.