DUŠKO JOŠ RANIJE ZNAO ZA JELENU I OGNJENA? Evo ŠTA JE PRETHODILO javnom skandalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠKO JOŠ RANIJE ZNAO ZA JELENU I OGNJENA? Evo ŠTA JE PRETHODILO javnom skandalu

Sukob koji drma ceo region.

Afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne prestaje da intrigira javnost, a nove informacije konstantno isplivavaju. Prema pisanju Blica, prvi problemi između Jelene i Duška, koji se tiču Ognjena, pojavili su se 30. decembra, kad je Tošić video poklon koji je Karleuša dobila od Vranješa.

MASA ISPRED HRAMA ŠOKIRANA: Ceca došla da dočeka Putina, svi su gledali U OVO ŠTO JE OBUKLA! (FOTO)

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

Jelena Karleuša je, naime, od Ognjena Vranješa dobila 1.001 ružu, koje su joj stigle na kućnu adresu u srpskoj prestonici, a za koje je bio izdvojio oko 200.000 dinara. Jelena nije želela mužu da kaže od koga je dobila poklon, što mu je jako zasmetalo.

VRAĆAM SE! Jelena Karleuša se nakon SKANDALA I AGONIJE oglasila! Evo ŠTA je njen sledeći potez!

Pogledajte rezultate

Duško Tošić je tek nekoliko dana kasnije, 3. januara, Jeleni tražio telefon, u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom. Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

PRVI PUT NAKON ŠTO SU PROCURILE PO*NO FOTKE: Oglasio se Duško Tošić, nakon ovoga SVE je jasno! (FOTO)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 15, 2018 at 3:18am PST

Jelena Karleuša se nakon porno skandala, oglasila otvorenim pismom koje je uputila Ognjenu Vranješu, u kome i spominje ruže koje je dobila upravo od njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.