DUG OD 200.000 EVRA! POLICIJA U DOMU KULIĆA - Miljana saznala JEZIVE VESTI: Marija odmah NAPUSTILA ZADRUGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 07:11

DUG OD 200.000 EVRA! POLICIJA U DOMU KULIĆA - Miljana saznala JEZIVE VESTI: Marija odmah NAPUSTILA ZADRUGU

Otkriveno i da je Marija bila "ljuta na produkciju".

Miljana Kulić se poverila Lazaru Čoliću Zoli da je navodno policija bila u njihovom domu u Nišu, te da je kako kaže, popisivala stvari, a pominje se i dug od 200.000 evra.

Na internetu se deli video, gde ovo Miljana prepričava Zoli.

- Dužna sam 200.000 evra. Bili policajci, popisivali stvari. Bez obzira što je od mojih roditelja, hteli su da uzmu. - pričala je Miljana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Ja treba da idem u utorak u Klinički, u Pećince kod notara. Ići ću u Pećince, neću tamo, Trebalo je 30. ali nisu mi dali. - govorila je.

- Deset dana niko nije prenosio. Zato se mama naljutila i nije išla u program. Zato je išla kod lekara, za dojku i da završi to. - ispričala je Miljana Zoli.

A post shared by H A T E (@h_8_____)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.