DRUŽILA SE SA ZVEZDANOVOM ŽENOM, A ONDA GA JE RAZVELA! Raskrinkan Ćurčićkin tajni plan - pale ozbiljne optužbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 07:38

"DRUŽILA SE SA ZVEZDANOVOM ŽENOM, A ONDA GA JE RAZVELA!" Raskrinkan Ćurčićkin tajni plan - pale ozbiljne optužbe

Nema reči hvale za bivšu zadrugarku!

Dušica Jakovljević je u emisiji "Narod pita" ugostila Lazara Čolića Zolu i Bojana Simića. Tokom emisije bivši zadrugari su imali prilike da pogledaju video prilog o tome kako je izgledalo kada je Bojanova bivša suppruga, Ivana Šašić, nastupala u rijalitiju na jednoj žurki, a zatim su prokomentarisali ovu situaciju.

- Kakve su emocije kad se setiš susreta sa Ivanom Šašić? - upitala je Dušica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jakovljević.

- Njemu dobro nije bilo, drhtao mu je glas i puls mu je radio. Osoba koja je išla sa mnom(Miljana), isto mi je rekla: "Ne mogu da verujem da mu ovako nije dobro", mislim da mu je ta noć pomogla da izbije - govorio je Zola.

- Razveli smo se ima godinu dana, ne živimo dve godine zajedno. Ja sam nju video kad je pevala i to je bilo to. Ugasile su se emocije. Ja sam bio u "Zadruzi" dobio sam zabranu prilaska, to je glupost. Emocije su se ugasile - rekao je Boki.

Potom se uključila jedna gledateljka uživo u program.

- Zola, šteta što nisi završio onaj film. Ja sam se baš nadala i čekala - govorila je gledateljka.

- Meni je baš žao, ja sam se baš posvetio tom projektu, do 11 ujutru sam pisao scenario i verovao da ću to da uradim dobro, ali su nas onda posle oni zeznuli - pričao je Čolić.

- Miljana je od mladosti takva, ne možeš ti da je promeniš. Ti si pokušavao, Zola, ali ne možeš kad ne ide. Ja bih da komentarišem Anu. Ona je ušla da vrati Zvezdana, kao, a ustvari je želela da dobije prvo mesto kao povređena žena. Ne možemo da znamo da li je maltretirana, nismo bili sa njima, ali želela je da dobije prvo mesto. To je bio njen cilj. Zvezdan je pričao, kako se ona družila sa njegovom ženom, a onda ga je razvela. Sad koliko sam čula ona se poznavala i sa ovom Acinom, pa evo šta je i njemu uradila. Ona je išla samo na to da osvoji prvo mesto i zezne ga, mislim da je to bilo u pitanju. Ona je njega varala dok je on bio u zatvoru - dodala je gledateljka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JOŠ SAMO 3 SATA DO DRAME: Večeras u "Narod pita" ozbiljno suočavanje ovih bivših zadrugara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023

Svi jedva čekaju...Kao i svake večeri, i ove će se u studiju u Šimanovcima susresti zadrugari iz šeste sezone, koji će ponovo imati prilike da se suoče pred kamerama...Voditelj Darko Tanasijević večeras će ugostiti Ivana Marinkovića i Dj Tamaris, koji su u rijalitiju imali ozbiljne sukobe...Njih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.