DRUGA DEVOJKA MU SE UVUKLA U KREVET: Nova drama postaje tema broj 1! Besramno udara na svoju suparnicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 21:37

DRUGA DEVOJKA MU SE UVUKLA U KREVET: Nova drama postaje tema broj 1! Besramno udara na svoju suparnicu (VIDEO)

Rijaliti dobija potpuno novi spin!

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić stavili su tačku na svoju vezu, a on je već danas u krevet doveo drugu Teodoru, koja je jedva dočakala da zauzme mesto imenjakinje.

Kada su se ukućani uspavali, Bukilić je pozvao Teodoru Delić da dođe na krevet, kako bi porazgovarali, a onda je odmah doletela i legla pored njega.

Pribili su se jedno uz drugog i krenuli da šapuću, dok je Teodora Radoičić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmarala, ni ne sluteći da joj je bivši već našao zamenu.

Oni i dalje nisu ozvaničili vezu, a Nikola je odlučio da udari nikad jaču kontru Radoičićevoj, koja će tek saznati šta se dogodilo. Iako tvrdi da joj je Delićeva prijateljica, sigurno joj neće biti drago zbog ovih scena iz kreveta.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @okle.znam_

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.