Izvor: Scandal.rs, 02.Dec.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA DEDINOJ SAHRANI! David poludeo kad je ugledao Dejana na groblju, odmahuje rukom da ga ne želi ni BLIZU

U Futogu je danas sahranjen Dragoslav Dragojević, deda braće Dejana i Davida Dragojevića. Nešto posle 12 časova, na groblje su stigli Biljana Dragojević, kao i David i Ana Korać, dok je Dejan, sa druge strane, došao kombijem produkcije, s obzirom na to da je aktuelni učesnik “Zadruge”. Iako sa majkom ne razgovara godinama, Biljana je The post DRAMA NA DEDINOJ SAHRANI! David poludeo kad je ugledao Dejana na groblju, odmahuje rukom da ga ne želi ni BLIZU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Okrenuo glavu od brata u najtežem momentu!

Izvor: Svet, 03.Dec.2019, 11:42

Dragoslav Dragojević, deda braće Dejana i Davida Dragojevića, sahranjen je u Futogu, a desila se jedna neprijatna situacija među braćom.. Nešto posle 12 časova, na groblje su stigli Biljana Dragojević, kao i David i Ana Korać, dok je Dejan, sa druge strane, došao kombijem produkcije rijalitija.. Iako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.