Okrenuo glavu od brata u najtežem momentu!

Izvor: Svet, 03.Dec.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okrenuo glavu od brata u najtežem momentu!

Dragoslav Dragojević, deda braće Dejana i Davida Dragojevića, sahranjen je u Futogu, a desila se jedna neprijatna situacija među braćom.
Nešto posle 12 časova, na groblje su stigli Biljana Dragojević, kao i David i Ana Korać, dok je Dejan, sa druge strane, došao kombijem produkcije rijalitija.
Iako sa majkom ne razgovara godinama, Biljana je prišla Dejanu dok je bio u kombiju i crtala mu srca na staklo i slala poljupce. S druge strane, David i Dejan, iako su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pomirili ovog leta, sada su u lošim odnosima zbog prozivki Dalile Dragojević upućenih Davidu i Ani. Da je stvar ozbiljna, govori i činjenica da je David, kada je video Dejana na sahrani, odmahnuo rukom i poručio da ne želi ni da ga vidi ni da razgovara sa njim.

Dejanu je Veliki šef omogućio da se oprosti od svog dede i uputi mu poslednji pozdrav. Kako ne bi bio sam, Veliki šef je omogućio i Dalili, Dejanovoj supruzi, da krene sa njim na sahranu, ali je ona to odbila!
 
svetsvet, printscreen
The post Okrenuo glavu od brata u najtežem momentu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.