DOŽIVELA PEH U DUBAIJU, DARA DEFORMISALA PRST: Pevačica pokazala ogroman palac, NATEKAO, jako je debeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 19:44

DOŽIVELA PEH U DUBAIJU, DARA DEFORMISALA PRST: Pevačica pokazala ogroman palac, NATEKAO, jako je debeo

Malo se zanela.

Pevačica Dara Bubamara od kako je otkrila čari sređivanja slika ne odustaje od fotošopa, a tome u prilog govori i njena poslednja fotografija na društvenij mreži Instagram.

Ona se ovoga puta slikala u kupaćem kostimu i uspela da deformiše palac na levoj ruci.

Da li je Dara pokušala da uz pomoć pomenutog programa "poravna" stomak, pa je umesto toga napravila grešku, kojoj se sad svi smeju, samo je njoj poznato.

Darini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratioci odmah su uočili ovaj "peh", pa su isti rado prokomentarisali ispod fotografije.

"Darin palac od pola metra", "Da li je moguće", "Daro, prestani da koristiš fotošop", "Kako je sad uspela ovo da uradi", bili samo neki od njih.

Inače, Bubamara trenutno uživa u Dubaiju i čini se da uopšte ne mari što se ljudi smeju njenom "umeću" sa fotošopom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.