DOVOLJNO JE SPOSOBNA ZA... Nakon Žaninog brutalnog sukoba sa Filipom, oglasio se njen muž i zagrmeo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 21:25

"DOVOLJNO JE SPOSOBNA ZA..." Nakon Žaninog brutalnog sukoba sa Filipom, oglasio se njen muž i zagrmeo!

Posle ovih reči mu ne bi bilo dobro!

Rijaliti učesnica Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia, imala je žestoku svađu sa Filipom Carem, tokom podele budžeta Bojana Simića.

Nakon ovoga, domaći portal je stupio u kontakt sa njenim mužem, kako bi otkrio kako on gleda na brutalan sukob koji je Žana imala.

Razmišljao sam šta reći za čoveka koji ulazi u konflikte isključivo samo sa ženama - počeo je on, pa dodao: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ume ona sama da izađe na kraj sa takvim profilom ljudi, tako da je svaki moj komentar vezan za tu temu apsolutno nepotreban i suvišan. Mislim da nema potrebe niko da skače u njenu odbranu, jer kao što sam vec naveo dovoljno je sposobna za svaki vid odbrane sebe - rekao je.

Podsetimo, tokom sukoba Žane i Cara došlo je do polivanja, ali i teških reči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.