DOTAKAO DNO! Filip Car prešao granicu u svojoj želji da zaradi: Svi ga javno osuđuju nakon što su ovo videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 08:01

DOTAKAO DNO! Filip Car prešao granicu u svojoj želji da zaradi: Svi ga javno osuđuju nakon što su ovo videli

Neće mu biti lako kada čuje.

"Zadruga 6" se završila, ali bivši rijaiti takmičari i dalje su u sukobu i međusobno se prozivaju. Tako je bilo i sinoć kada su u emisiji "Narod pita" gostovao Nenad Lazić Peca. On je poznat kao dečko bez dlake na jeziku i kao neko ko uvek sme da se svakom suprostavi i saspe istinu u oči. Mnogi su ga zbog te iskrenosti zavoleli iako drugi smatraju da sa svojim ponašanjem preteruje.

On je ovog puta osuo paljbu po Filipu Caru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i raskrinkao njegovo ponašanje i dvostruki moral. Naime, Car je najviše pljuvao tiktokere, a sada i sam zarađuje od "prošenja" giftova od svojih fanova i u tome mu ide super.

- Kako vi komentarišete taj Tik Tok, svi zadrugari, skoro svi, su otvorili, imaju mečeve. - rekla je Ivana.

- To je moderno, Tik Tok je lak izvor prihoda, ne mogu da kažem da mu ne ide dobro, ide mu odlično, Car je najbolji od svih. - rekao je Peca.

- Svi su ismejavali mene i Necu tik tokeri, a sada su svi postali tik tokeri. Problem su zadrugari koji su ga omalovažavali. Nisu opstali pri svom stavu.

- Nismo u istom košu, ja sam Tik toker, Car je Zadrugar koji je došao na Tik tok, koriste kao izvor prihoda. - rekao je Peca.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.