DOSTA SU JE GAZILI SAD ĆE MALO ONA! Evo kome će Anđela zagorčati kafu - poslala jasnu poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 17:10

DOSTA SU JE GAZILI SAD ĆE MALO ONA! Evo kome će Anđela zagorčati kafu - poslala jasnu poruku!

Došlo je njenih 5 minuta!

Anđela Đuričić i dalje slovi za jednu od najpopularnijih devojaka otkako je izašla iz "Zadruge 6", preciznije otkako je diskvalifikovana.

Međutim, reklo bi se da je privukla veću pažnju, čak i od same pobednice, jer ako je sudeći po medijskoj pompi koju je oko sebe stvorila, definitivno je to tako. Krenulo je otkako je izašla, te će uskoro dobiti i svoju emisiju koju će voditi sa dečkom Zvezdanom Slavnićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naziv emisije koju će njih dvoje voditi jeste "Na kafi kod Zvezdana i Anđele", a sada je otkrila kome će to zagorčati kafu, odnosno kome će zagorčati "život" kako bi se to u žargonu reklo.

Međutim, Đuričićeva je bila fina i otkrila da ima vremena da nekjome zakorča kafu, budući da će prva kafa biti slatka za njenog gosta kojeg još uvek drži u tajnosti.

- Prvom gostu ću spremiti slatku kafu - rekla je Anđela kroz osmeh, a kako će se snaći u ulozi voditeljke, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.