DOŠLA DA ISPROVOCIRA, PA BEŽI ZA CRNU GORU! Anđelu OVAJ POSTUPAK puno koštao, hitno napušta Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 16:21

DOŠLA DA ISPROVOCIRA, PA BEŽI ZA CRNU GORU! Anđelu OVAJ POSTUPAK puno koštao, hitno napušta Beograd

Oglasila putem svog Instagram profila!

Anđela Đuričić je došla za Beograd, pa izazvala lavinu reakcija, a mnogi se pitaju da li će doći do susreta sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je Anđela nedavno raskinula.

Iako oni tvrde da tu više nema emocija i da se neće videti, mnogi smatraju da Anđela i Zvezdan indirektno još uvek očijukaju. Mnogobrojni fanovi smatraju da je ta ljubav bila previše jaka da bi se tek tako ugasila.Zvezdan se danas oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem svog Instagram profila, i objavio citat na svom storiju.

Isto je učinila Đuričićeva, novom fotografijom sa plaže, koja je bila očigledna provokacija.

- Poslednja slika sa plaže, do ponovnog odlaska u moju Crnu Goru - napisala je Anđela ispod fotografije.

A post shared by Andjela Djuricic Official (@andjelaadjuricicc)

Mlada Crnogorka je i na ovoj fotografiji pozirala u kupaćem kostimu, pa još jednom istakla zadnjicu, koja joj je gotovo uvek u prvom planu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.