DOŠAO U POSED TAJNOG ZAPISA: Zvezdan Slavnić otkrio pravu istinu - ovo će zasigurno POREMETITI njegov život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 09:20

DOŠAO U POSED TAJNOG ZAPISA: Zvezdan Slavnić otkrio pravu istinu - ovo će zasigurno POREMETITI njegov život!

Goreo je od želje da sazna istinu, a onda...

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ponovo su zahladneli svoj odnos, te je zadrugar odlučio da je ostavi sve dok ne napuste rijaliti, jer kako kaže, mora da se uveri u neke stvari. Međutim, nakon svega što se sinoć odigralo, odlučio je da se na neki način ponovo pozabavi Anom Ćurčić i njihovim odnosom.

Nakon što je završio svoj razgovor sa Anom, odlučio je da se osami u sobi za izolaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je pronašao pesmu, koju je Ana napisala o njemu i njihovoj ljubavi.

On je u miru čitao stihove koje mu je bivša vanbračna partnerka posvetila, a celu noć joj je tražio da ih vidi, nakon čega se vratio do Bele kuće i vratio joj papir. Kako li se oseća nakon što je pročitao i saznao šta joj leži na duši, ostaje da saznamo u danima koji su pred nama.

Izgleda da je pomirenje Ane i Zvezdana nikad bliže, mada možda nam se samo čini, ipak je ostalo ješ skoro 2 meseca do kraja ove sezone "Zadruge", a do tada ko zna šta se sve može dogoditi.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.