ANA GLEDA ANĐELU 30 PUTA U SAT VREMENA! Car ubeđen da Ćurčićeva još voli Zvezdana: Labilna je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 16:33

"ANA GLEDA ANĐELU 30 PUTA U SAT VREMENA!" Car ubeđen da Ćurčićeva još voli Zvezdana: "Labilna je!"

"Svi misle da sam ja budala, ali dobro, nema veze."

Filip Car je danas bio pozvan kod Drveta mudrosti gd eje otkrio šta ona vidi za vreme emisija između trougla Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Po njegovim rečima, Ana je jako labilna, te da stalno gleda u Anđelu.

- Anđela i Zvezdan nisu jedno za drugo, oni da jesu, bolela bi njega ona stvar za raspravljanje sa Anom. Meni je Aleksandra najbitnija, neki problemi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni otežavaju moj odnos. Moraš da znaš šta ti je prioritet. Meni ga je žao. Popaj mora preuzeti inicijativu i nju skloniti od svega toga. Ona je labilna, tvrda je, odmah reži. Vidim 30 puta kako Ana gleda Anđelu za sat vremena, dosta se zamara sa tim. To je negde nažalost možda i prirodno, dok pati da je sve to izdire. Ja se naljutim nekad na Zoricu, kad si drug, a kad ti je drug u takvom periodu.. To se ne radi sa drugovima. Svi misle da sam ja budala, ali dobro, nema veze. Ja nisam uopšte glup. Oni mene ne shvataju toliko ozbiljno koliko bi možda trebalo. Moje reči su jako za njih bitne. Moj najbolji prijatelj je meni skrenuo pažnju više puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE MOŽE PONIZNIJE - Zvezdan Slavnić u ČETIRI REČI oduvao Anđelu, je l' moguće da je ovo njena REAKCIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Uf ovo je bilo nisko...Na Instagram društvenoj mreži, na profilu koji prati Zadurgu, pojavio se video Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića...Podsetimo, Zvezdan je baš bio ljut za vreme emisije "Pitanja gledalaca" na Anu Ćurčić, a čini se da u tom trenutku nije mogao da podnese ni prisustvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DOŠAO U POSED TAJNOG ZAPISA: Zvezdan Slavnić otkrio pravu istinu - ovo će zasigurno POREMETITI njegov život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 09:20

Goreo je od želje da sazna istinu, a onda....Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ponovo su zahladneli svoj odnos, te je zadrugar odlučio da je ostavi sve dok ne napuste rijaliti, jer kako kaže, mora da se uveri u neke stvari. Međutim, nakon svega što se sinoć odigralo, odlučio je da se na neki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.