DOKTOR MU JE PONUDIO DVE OPCIJE Miroslav Ilić sa bolom opisao poslednje Dobrivojeve dane

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 16:50

"DOKTOR MU JE PONUDIO DVE OPCIJE" Miroslav Ilić sa bolom opisao poslednje Dobrivojeve dane

O smrti svog kuma.

Dobrivoje Topalović preminuo je danas u 76. godini života nakon teške bolesti. Vest povodom smrti Topalovića najviše je pogodila njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kuma Miroslava Ilića. On je krstio njegovu ćerku Jelenu, a povodom smrti pevača Ilić je za medije rekao da je znao kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

- Poslednjih meseci sam bio neprekidno u kontaktu s njegovom ćerkom Jelenom, od kad mu se zdravlje iskomplikovalo. Zato se nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenadio kada sam čuo lošu vest, ali mi je sve jedno žao. To ne treba da objašnjavam. Pratili smo situaciju, znao sam kako stoje stvari - rekao je Ilić za medije, a zatim se prisetio poznanstva s pevačem.

- Prošli smo svašta zajedno. Dobar deo života smo proveli zajedno i to u ono najlepše doba našeg zanata. Ipak, nismo se odavno videli. Ne samo zbog njegove bolesti, već je i Dobrivoje izabrao tako. Malo se distancirao od svega - kaže Miroslav.

On se zatim prisetio jednog malog detalja, anegdote kada je Topalović pričao da je jednom prilikom otišao kod lekara.

- Bio je jednopm prilikom kod lekara i doktor mu je tada rekao da mora da bira između pevanja i cigareta. On je rekao tada "moraću da prestanem pevam" - ispričao je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.