DOKAZ POSTOJI: Čovek koji je VENČAO Asmina i Aneli dolazi u Belu kuću? Ahmićeva U PROBLEMU, uputila zahtev PRODUKCIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 13:41

DOKAZ POSTOJI: Čovek koji je VENČAO Asmina i Aneli dolazi u Belu kuću? Ahmićeva U PROBLEMU, uputila zahtev PRODUKCIJI

Od juče ne može da dođe sebi.

Jučerašnji dan je bio pravi rolerkoster za Aneli Ahmić. Nakon što je njena ljuta rivalka Stanija ušla kako bi podelila takmičarima poklone i čestitke od porodice, njih dve su stigle i da se posvađaju.

Dobrojevićeva je našla Ahmićevoj bolnu tačku, a to je da ona zapravo nikada nije bila udata za Asmina.

Ahmićeva uporno pokušava to da demantuje, iako je Asmin dao zvaničnu potvrdu verske zajednice da brak među njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak nije sklopljen.

Ahmićeva je čak pozvala Karamujića da dođe u "Elitu" kako bi dokazala da ništa nije slagala.

- Misliš da bi neko želeo snajku poput Anite, Stanije, na kraju krajeva i tebe? Nije narod baš bolestan, ovo medijsko teranje cirkusa. Kad pričam o narodu, mislim o širokim narodnim masama. Ovi što glasaju po mrežama za žrtve to je sve da ti ne kažem šta. Narod uvek podrži onog ko napravi najbolji cirkus - govorio je Marko Đedović.

- Da li je realno da ona meni kaže da se dokazalo da nismo bili u braku? Je l' su išli kod Karamujića? Neka dođe on i kaže, kako može? Majke mi, ja sam pod šokom. Meni je ovo veći utisak nego na klupicu kad je došla. Žena tvrdi da ja nisam udata - komentarisala je Aneli.

Uprkos tvrdnjama, Asmin je sledeću sliku objavio svojevremeno na svom Instagram nalogu.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.