DOK MILIJANA PATI ZA NJIM: Žabac uhapšen zato što je UZNEMIRAVAO ženu telefonom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK MILIJANA PATI ZA NJIM: Žabac uhapšen zato što je UZNEMIRAVAO ženu telefonom?

Drama u spoljnom svetu.

Nemanja Stamatović Žabac, bivši učesnik rijaliti programa "Parovi" uhapšen je juče nakon što ga je supruga Nina prijavila za nasilje u porodici, piše "Alo". Bivši ljubavnik Milijane Božić, za kojim ona pati otkako je napustio rijaliti, navodno je maltretirao ženu telefonskim pozivima, a ona je taj slučaj prijavila nadležnim organima.

Kako je Stamatović već imao zabranu prilaska, policija ga je pozvala na informativni razgovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega je odveden kod sudije za prekršaje, koji mu je automatski izrekao presudu od 15 dana zatvora. Policija ga je nakon odluke suda sprovela u zatvor u Sremskoj Mitrovici.

Inače, Milijana je više puta istakla kako oseća da sa njim nešto nije u redu i da se zbog toga ne vraća u rijaliti! Plakala je i molila produkciju da joj obezbede razgovor sa njim, ali to se nije desilo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.