DOK DAVID ŽIVI DRAMU U ZADRUZI - SVE JE DALILINO MASLO: Mlađi Dragojević šokiran prizorom u hodniku kuće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK DAVID ŽIVI DRAMU U ZADRUZI - SVE JE DALILINO MASLO: Mlađi Dragojević šokiran prizorom u hodniku kuće (FOTO)

Potpuna suprotnost.

U rijalitiju "Zadruga" stariji od braće Dragojević preživljava pravu dramu u ljubavnoj priči sa Aleksandrom Subotić. David je nedavno bolno plakao na imanju u Šimanovcima i poželeo je da izađe napolje (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Za to vreme, u stvarnom životu, njegov mlađi brat Dejan izgleda nema velikih problema. On se nedavno skućio u braku sa Dalilom Dragojević, a ovog jutra je u njihovoj novoj kući zatekao prizor koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je iznenadio. Sve je bilo maslo njegove supruge koja mu je na cipelarniku zalepila poruku:

- Deki, volim te.

Fotografiju iz hodnika svog doma mlađi Dragojević je podelio na svom Instagram storiju, a napisao je i poruku za svoju ženu:

- Volim te, živote moj najslađi!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUNA HISTERISALA, BEŽI IZ ZADRUGE PREKO FARME: Navučena sam, ne mogu bez toga, DAJTE mi - to mi je POROK

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018

Gleda joj se....Serija ''Zabranjena ljubav''' pobrala je simpatije učesnika rijalitija ''Zadruga''. Zadrugari su navikli da svakog dana gledaju novu epizodu...Takmičari su se zabrinuli kada su videli da je već prošlo pola sata, a da produkcija nije dala znak da oni uzmu lejzi begove na kojima sede...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.