DOHVATILE SE: Aneli Ahmić strasno grli i ljubi misterioznu devojku, ISPLIVALE NOVE fotografije mladalačke ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 12:55

DOHVATILE SE: Aneli Ahmić strasno grli i ljubi misterioznu devojku, ISPLIVALE NOVE fotografije mladalačke ljubavi

Društvene mreže su se usijale zbog njenih ranih radova.

Kontroverzna učesnica rijalitija "Elite", Aneli Ahmić, ponovo je uzburkala javnost svojim nedavnim postupkom. Naime, internetom su počele da kruže fotografije na kojima se navodno Aneli strastveno ljubi sa nepoznatom devojkom tokom jednog noćnog izlaska.

Ove slike su izazvale brojne reakcije i postavile pitanje Anelinog sek*ualnog opredeljenja, s obzirom na to da se ona od svog ulaska u rijaliti deklariše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao strejt osoba.

Aneli Ahmić je svojim učešćem u rijalitiju "Elite" privukla pažnju javnosti, ali ono što se posebno prati jeste njena prošlost. Detalji o njenom privatnom životu i ponašanju izazivaju interesovanje javnosti, a nedavni događaj sa fotografijama dodatno je pojačao medijsku pažnju.

Zanimljivo je istaći da Aneli tvrdi da je zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša, pa ostaje da se vidi kako će on reagovati nakon što sazna za ove fotografije. Njihov odnos i reakcija Janjuša na ove slike budi dodatnu radoznalost kod javnosti.

Iako su fotografije jasno pokazale Anelin poljubac sa nepoznatom devojkom tokom izlaska, identitet ove osobe i dalje ostaje misterija javnosti. Detalji o ovoj tajanstvenoj devojci mogu dodatno zakomplikovati situaciju i dodatno povećati interesovanje za Anelin ljubavni život.

Očekuje se da će ova situacija izazvati nove spekulacije i komentare javnosti, dok će Aneli Ahmić morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka u rijalitiju i van njega.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.