Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVORILI SMO SE DA ĆEMO ZAJEDNO OSTARITI, TI SI ME IZDAO, OTIŠAO SI PRE MENE: Ovako se Rade oprostio od Šabana!

Smrt Šabana Šaulića pogodila je mnoge kolege koji i dalje ne mogu da veruju da legende više nema. Mnogi se opraštaju sa njim preko društvenih mreža, pa tako i čovek koji je zadužen za neke od njegovih najvećih hitova i veoma blizak prijatelj, Rade Vučković. Kompozitor Rade Vučković, je jedan od najzaslužnijih za procvat Šabanove The post DOGOVORILI SMO SE DA ĆEMO ZAJEDNO OSTARITI, TI SI ME IZDAO, OTIŠAO SI PRE MENE: Ovako se Rade oprostio od Šabana! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPISAO JE NAJVEĆE ŠABANOVE HITOVE, a sada se POTRESNOM PORUKOM OPROSTIO: Bog je želeo da te upozna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019

Smrt Šabana Šaulića pogodila je mnoge kolege koji i dalje ne mogu da veruju da legende više nema...Mnogi se opraštaju sa njim preko društvenih mreža, pa tako i čovek koji je zadužen za neke od njegovih najvećih hitova i veoma blizak prijatelj, Rade Vučković. ..Kompozitor Rade Vučković,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.