NAPISAO JE NAJVEĆE ŠABANOVE HITOVE, a sada se POTRESNOM PORUKOM OPROSTIO: Bog je želeo da te upozna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPISAO JE NAJVEĆE ŠABANOVE HITOVE, a sada se POTRESNOM PORUKOM OPROSTIO: Bog je želeo da te upozna (FOTO)

Smrt Šabana Šaulića pogodila je mnoge kolege koji i dalje ne mogu da veruju da legende više nema.

Mnogi se opraštaju sa njim preko društvenih mreža, pa tako i čovek koji je zadužen za neke od njegovih najvećih hitova i veoma blizak prijatelj, Rade Vučković.

Kompozitor Rade Vučković, je jedan od najzaslužnijih za procvat Šabanove karijere.

Došao je u Beograd sa 19 godina, a sa njim je došla i njegova sestra Gordana. Rade je bivši muž pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Goce Božinovske. Počeo je da nastupa u Topčiderskoj noći, a obzirom da su se u tom restoranu okupljale mnoge poznate ličnosti Rade tad dolazi u kontakt za Borisom Bizetićem. Njegova kompozitorska karijera kreće uzlaznom putanjom.

Poznanstvo sa Budimirom Jovanovićem dovelo je do saradnje sa Šabanom Šaulićem koja je rezultirala brojnim hitovima, zahvaljujući melodijama koje je pisao i vokalu koji je to izneo na nesvakidašnji način.

- Šale, dogovorili smo se davno, pre mnogo godina, da ćemo zajedno ostariti. Ti si me izdao i otišao si pre mene. Bog je želeo da te upozna. Nedostaješ mi kralju moj. - napisao je Vučković na Fejsbuku.

ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Šaban je bio vezan pojasem! Ali udarac je bio prejak i UBILA GA JE STARA RANA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.