Izvor: Press, 21.Feb.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabanova kuma Zorica Brunclik govoriće sutra na komemoraciji! Njen govor RASPLAKAĆE mnoge!

Kako saznajemo, poznata pevačica Zorica Brunclik, kuma tragično nastradalog kralja narodne muzike Šabana Šaulića će sutra biti jedan od govornika na komemoraciji koja će početi u 11 časova u Skupštini grada.

Autor: e-stock/Mirko Rodić


Pored Zorice, na komemoraciji će govoriti i tvorac najvećih Šabanovih hitova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kompozitor Rade Vučković i Šaulićev dugogodišnji saradnik i prijatelj Goran Jovanović.




Autor: TvPink Printscreen


Podsetimo, Šabanovo telo biće dopremljeno iz Nemačke u Srbiju večeras posle 22 časa, a sahrana će biti održana sutra u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, dok će porodica saučešće primati od 14 časova.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.