DOBIO SAM DETE, NE MARSOVCA Miki van sebe od SREĆE, pričao o detetu i majci, a OVO je Suzana URADILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 17:08

"DOBIO SAM DETE, NE MARSOVCA" Miki van sebe od SREĆE, pričao o detetu i majci, a OVO je Suzana URADILA!

Ne umem ja taj osećaj da opišem, nikada u životu taj osećaj nisam imao.

Miki Đuričić, bivši ali i budući učesnik rijalitija "Zadruga", pre dva dana ostvario se u najbitnijoj životnoj ulozi - postao je otac devojčice kojoj su on i majka deteta dali ime Dunja.

Tim povodom danas je u njegovom rodnom Kupinovu upriličeno veliko slavlje. Ekipa "Premijera - Vikend specijal" je tim povodom razgovarala sa Mikijem.

-  Srećan sam, već smo pravili jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavlje, a ovo je drugo, za familiju. Uzbuđen sam, do sada nisam mogao da vidim bebu. Danas izlazi, idem da vidim bebu. Gledam slike, onako... Još sam pod utiscima, još uvek to ne može da se objasni, opiše rečima. I mama i beba su dobro, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je zdrava, četiri ipo kilograma ima. Mama je super, dobro se oseća, srećna, zadovoljna... Kaže da beba samo spava i sisa, ne plače... Vidim i da je mama srećna i zadovoljna.

I dalje ne ume da objasni kako se oseća otkako je postao otac.

- Kao da sam se smirio i kao da sam postao blaži, mirniji... Neki osećaj koji do sada nisam imao, kao neko blaženstvo da sam osetio. Ovo nosi veliku odgovornost u životu - do sada sam mogao da pravim gluposti i ponašam se kako sam se ponašao, a sad je vreme da se uozbiljim. Moraću sada da povedem računa o ponašanju, ne bih mogao više da se sramotim i blamiram kao ranije.

Očekivano, već sada razmišlja o tome da li će uspeti da svoju naslednicu izvede na pravi put - strahovi i neizvesnost su prisutni, ali sve je to normalno.

- Svako ko je roditelj pretpostavljam da snosi veliku odgovornost i ima večiti strah da li će biti dobar roditelj... Ma, biće to sve u redu, kako treba. Neobično mi je sad da na televiziji pričam o tome, ali dobro, ovo je lepa stvar, lep događaj. Ljudi, dobio sam dete, a ne marsovca!

Objasnio je i prirodnu odnosa sa majkom svoje ćerke.

- Mi smo u dobrim odnosima, prijateljskim. Nismo se venčali, ne živimo zajedno, eto, rešili smo da imamo dete. Poštujemo se, dobri smo prijatelji... Ne znam dva braka u privatnom životu gde neko nekog ne vara. Ja i Angelina smo u super, dobrim odnosima, zajedno ćemo to dete podizati i vaspitavati, mislim da ne mora niko od toga da pravi famu. Važno je da to dete ima ljubav, i oca i majku, ali sve je to život. Angelina je želela da se ostvari kao majka, ja kao otac, ne vidim nikakav problem u tome - kaže Miki, koji je priznao da mu je čestitka stigla i od bivše partnerke Suzane Perović.

- Jeste, čestitala mi je Suzana:"Čestitam ti tata, da je živa i zdrava sto godina". Ne verujem da će doći, ali može svako da dođe, mislim... - rekao je Miki za kraj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

OPLEO PO STANIJI DOBROJEVIĆ, A ULAZI U ZADRUGU 4: "Starleta koja je došla da pobedi i spletkari" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAVI SE U KUPINOVU Miki presrećan zbog ćerke Dunje: "NISAM JA DOBIO MARSOVCA, NEGO DETE, NE SMEM VIŠE DA SE SRAMOTIM!"

Izvor: Blic, 30.Avg.2020

Pčelar iz Kupinova i rijaliti učesnik Miki Đuričić dobio je ćerku Dunju, a povodom toga je organizovao slavlje za najbliže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.