DOBILA INFORMACIJU OD PRODUKCIJE O RODITELJIMA! Anđela okrivila porodicu - nema opravdanja za njihovu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 09:20

DOBILA INFORMACIJU OD PRODUKCIJE O RODITELJIMA! Anđela okrivila porodicu - nema opravdanja za njihovu odluku

Aleksandra pokušala da je uteši!

Anđelu Đuričić slomilo je što joj porodica nije poslala čestitku za Uskrs. Ona je Zvezdanu Slavniću tokom jedne svađe rekla da su je se roditelji odrekli zbog veze sa njim.

Anđela je razgovarala sa Aleksandrom Nikolić o ovoj temi i zaključila je da nema razumevanja za ovakav potez njenih roditelja.

- Nikada nije bila ovakva neka priča u rijalitiju - rekla je Aleksandra.

- Jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što znam je da mi se za pet meseci ceo život preokrenuo. Osećam da se raspadam, svakim danom sve više i više - rekla je Anđela.

- Možeš tako da gledaš. Život ti se promenio, nisi više ista osoba. Sama si birala neke stvari, niko te nije terao. Mislila si da je to nešto dobro za tebe, a na kraju se ispostavilo da nije. Misliš kraj sveta je, niko nije tu za mene. Tako misliš i doživljavaš neke stvari jer smo ovde zatvoreni - rekla je Aleksandra.

- Trenutno je tako. Znam da hoćeš da me utešiš, ali činjenično stanje je, kažem ti proverenu informaciju, da moji roditelji niti imaju kontakt sa ovom kućom (Pinkom), niti uopšte mogu da ih dobiju. To je stvarno istina. Ljudi ne žele da imaju kontakt sa mnom. Prošle godine nikada nisu hteli da daju izjave, ali su imali kontakt - rekla je Anđela.

- Da li možeš da shvatiš da ih je sramota? - pitala je Aleksandra Nikolić drugaricu Anđelu Đuričić, koja im se direktno obratila.

- I druga deca su radila mnogo gore stvari... Ne mogu nijedno opravdanje da nađem da ne dobijem čestitku. Nema opravdanja - kazala je Anđela.

- Sramota, znam da ih je još odavno sramota, ali ne mogu da shvatim. Nikako! - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.