DOBIJAM PRETNJE SMRĆU! Nakon navoda da se udala IZ KORISTI, oglasila se Vanja - strahuje za ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 12:24

"DOBIJAM PRETNJE SMRĆU!" Nakon navoda da se udala IZ KORISTI, oglasila se Vanja - strahuje za ŽIVOT

Pokušala da demantuje sve što smo čuli!

Vanja Aleksić, uskoro bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, nakon mesec dana od zaključenja braka odlučila je da pobegne iz zajednikog doma.

Zbog optužbi da se udala iz koristi i da i dalje koristi reperovo prezime samo zbog popularnosti, Vanja (Ignjatović) se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ovo je njena prva objava nakon vesti da se razvodi od bivšeg zadrugara, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavila je zanimljivu poruku.

- U pogrešnom društvu svejedno je da li ćutiš ili govoriš, prvo se pogrešno protumači, drugo se pogrešno čuje - napisala je Vanja, a svi su zapitali šta znače njene reči.

Međutim, kako to nije bilo dovoljno jasno, Vanja je odlučila da sve objasni takođe putem Instagram storija, gde je isprozivala još uvek zakonitog supruga, ali i Jovanu Tomić Matoru, koja je nedavno izjavila da se Vanja udala zbog reklame.

- Morala sam da se oglasim, zbog toga što na TikToku neprestano dobijam pretnje smrću. Moj muž ne želi da demantuje osobu, koja je rekla da sam se udala zbog reklame, tako da to moram učiniti ja. Nije bilo potrebe da se udam zbog reklame, udala sam se iz ljubavi prema tom čoveku i to znamo oboje.

- On zna da sam ja uvek odbijala da dajem izjave i radim intervjue, da sam želela reklamu, svuda bih se pojavljivala sa njim. Osobe koje nisu sa nama provele ni deset dana, nisu kompetentne da pričaju o našem odnosu - napisala je Vanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.