DOBIĆE DESET MILIONA EVRA AKO LJUBAV PUKNE: Učesnica Parova dovedena u vezu sa fudbalerom Tošićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2021, 22:18

DOBIĆE DESET MILIONA EVRA AKO LJUBAV PUKNE: Učesnica "Parova" dovedena u vezu sa fudbalerom Tošićem!

Otkrila detalje njihovog poznanstva!

Viktorija Vorontsova je nedavno u vili "Parova" otkrila da poznaje poznatog fudbalera Zorana Tošića, pa da smatra da je on divan i porodičan čovek, koji neguje prave vrednosti.

Ruskinja je naime, jednom prilikom izašla u provod sa svojim društvom, pa je i sportista bio prisutan.

- Bili smo u istom društvu.. Mnogo lepe devojke su prolazile pored njega, a on ni jednu jedinu nije primećivao.. samo o svojoj devojci je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmišljao, non stop se dopisivao sa njom. Mnogo voli svoju partnerku - otkriva Viktorija.

- On i ja smo okej, drugari. Nikada se nismo muvali, niti bilo šta slično - ispričala je Vorontsova jednom prilikom.

Još od 2013. su u ljubavi fudbaler Zoran Tošić i Jovana Gajić, a mediji su pisali kako par nije u braku, ali navodno ima neku vrstu ugovora po kojoj manekenki pripada određena suma novca u slučaju raskida.

Isti izvor je izneo brojku od deset miliona evra, ali uz to i naveo kako priču o tome nije potvrdio ni Zoran, ni Jovana. Tošić iz prethodnog braka ima dve ćerke, dok mu je Jovana Gajić rodila sina i ćerku.

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ 💖 ®️⭕️Ⓜ️🅰️♑️ (@jovanagajic)

Inače, nekadašnji reprezentativac Srbije milione je u karijeri zaradio nastupajući uglavnom u moskovskom CSKA, dok je bio i fudbaer Mančester Junajteda za koji je odigrao dva meča.

Bivša manekenka je prilično aktivna na socijalnim mrežama, na Instagramu je prati veliki broj ljudi koji neretko imaju prilike da vide njene provokativne fotografije.

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ 💖 ®️⭕️Ⓜ️🅰️♑️ (@jovanagajic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.