DNO: Otkriveno šta Anđela Đuričić planira posle Zadruge! Nakon raskida donela šok odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 18:05

DNO: Otkriveno šta Anđela Đuričić planira posle "Zadruge"! Nakon raskida donela šok odluku!

Kamere zabeležile sve!

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić pričala je Šaremen Soraji Leoni Altman kako i dalje mašta da posle "Zadruge" ode u čuvene bugalove, gde je planirala da letuje sa Zvezdanom Slavnićem.

Ona je ipak odlučila da i posle raskida tamo ode sama.

- Ja hoću da idem na pet ili šest dana da se odmorim i brat ako bude hteo da ide sa mnom. Kupanje, sunčanje i da jedem neko voće. Kućica i nigde da ne izlazim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz nje, samo mir i tišina i voda da se čuje. Toliko maštam da idem tamo, još od onda, ali sad ću da idem sa bratom i taman da se odmorim - rekla je ona, pa dodala:

- Tu ću moću da pobegnem od svih. Vino ću svaku noć, neko meze. Ja mogu i sama, samo da pustim muziku - pričala je Anđela, a ispod videa su se nizali komentari.

"Čovek može da ode i na kraj sveta, ali od sebe ne može nigde da pobegne", "Dno", "Prošle godine reče da ne pije i da ne podnosi alkohol, a ove godine može sve...", "Ko joj daje alkohol?", "Zlo", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SVAKU NOĆ ĆU DA PIJEM" Anđela odlučila da "zaliva" alkoholom raskid sa Zvezdanom: "Samo da pobegnem od svih" (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Anđela Đuričić pričala je danas u "Zadruzi" kako i dalje mašta da, posle rijalitija, ode u bugalove koji su se više puta spominjali, a gde je planirala da letuje sa Zvezdanom Slavnićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.