DNO DNA: Sramno ponašanje Janjuša kruži društvenim mrežama, ISPLIVALA GNUSNA PREPISKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 21:50

DNO DNA: Sramno ponašanje Janjuša kruži društvenim mrežama, ISPLIVALA GNUSNA PREPISKA (VIDEO)

Bivši košarkaš još uvek nije ponovo kročio na imanje u Šimanovcima, ali ga to ne sprečava da igra rijaliti sa publikom koja ga ne podržava.

Nakon tragičnog gubitka brata Mihajla, koji je krajem decembra izvršio samoubistvo, Marko se večeras vraća u Belu kuću među svoje cimere.

Njegov ulazak najavljen je danas u toku dana zvanično. Kao i svaki rijaliti učesnik, i Janjušević ima publiku koja ga obožava, i publiku koja na njega i njegovo učešće ne gleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blagonaklono.

Bivši košarkaš je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke i sam se obračuna sa ljudima koji ne podržavaju njegov lik i delo.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se jasno vidi da Janjuš vređa za sad nepoznatu osobu koja je na društvenoj mreži Instagram negativno komentarisala njegov famozni povratak.

- Pop*šao bih ti se po glavi, m*š odronu, da mi je da te uhvatim - pisao je Janjuš.

- Predaću ovo novinarima - napisala je nepoznata ženska osoba.

Kompletnu prepisku možete pogledati ispod:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI POVRATAK Marka Janjuševića Janjuša u "Elitu": Evo kakve su PRVE REAKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024

Kao i svaki rijaliti učesnik, i Janjušević ima publiku koja ga obožava, i publiku koja na njega i njegovo učešće ne gleda blagonaklono...Nakon tragičnog gubitka brata Mihaila Janjuševića, koji je krajem decembra izvršio samoubistvo, Marko Janjušević Janjuš se večeras vraća u Belu kuću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.