DNK analiza će reći istinu: Pronađena ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNK analiza će reći istinu: Pronađena ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija! FOTO

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Merilin Monro, život lepe glumice, ali i sama smrt i dalje su česta tema medija.

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Baker Moris. Pedesettrogodišnja Gledis je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rođake Meredit Bajker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj ćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija. “Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje“, otkrila je Gledis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojen Gledis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji. Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedi procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.

Daughter of Marilyn Monroe and John Kennedy: Gladys Baker Morris a 53-year old woman has presented a paternity... https://t.co/Guk9aybs80

— FailPix (@EpicFailPix) February 28, 2016

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.