Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena izgubljena kćerka Merlin Monro i Džona Kenedija?

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Merlin Monro, jedna od najlepših glumica i dalje je u žiži javnosti.

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je prije mnogo godina rekao da je Merlin nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila kćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladys Baker Morris.

Pedesettrogodišnja Gladys je pokrenula sudski postupak budući da je najveći dio života provela u uvjerenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije kćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << njene rođake Meredit Baker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merlin Monro i Džona Kenedija.

“Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dijete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje“, otkrila je Gladys.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.