DJ Krmak ZAVRŠIO TRI TEŠKA fakulteta - Otkrio i kako je dobio poznati nadimak u zanimljivoj anegdoti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 12:06

DJ Krmak ZAVRŠIO TRI TEŠKA fakulteta - Otkrio i kako je dobio poznati nadimak u zanimljivoj anegdoti

Rekao sam mu da napiše šta god hoće, konj, krava, tele, krmak, šta me briga. On ode gore i napiše ‘Doktor Krmak’.

Pevač DJ Krmak privlači pažnju svojim izgledom od kada se pojavio na sceni.

Od starta zanimljiv i ekstentričan, ludim frizurama i šarenim odevanjima ali i tekstovima, izaziva burne reakcije javnosti.

No, ono što je mnogo manje poznato jeste da je ovaj pevač završio čak tri fakulteta. Pravni, filozofski i bogoslovski. Ovo je nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čime bi verovatno teško ko na estradi mogao da se pohvali.

Inače, pravo ime folkera je Goran Žižak a jednom prilikom je tokom razgovora za ''Podkast Inkubator'' otkrio kako je dobio nadimak.

- U Švajcarskoj je jedan klinac hteo da mi napravi neki reklamni plakat. Slika je bila crno-bela, kao da sam lice sa poternice, samo je još falilo da piše ‘Traži se’. Polepio je to po kafani, a već sledeće veče je 200 ljudi bilo u kafani. Podigao sam sebi cenu, tačnije počeo sam da zarađujem više. Video sam da taj Krmak iritira ljude - izjavio je u pomenutom podkastu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.