DIVLJAČKI UDARAC FILIPA CARA! Zaurlao na Aleksandru kao razjarena zver, pa joj ovo izbio iz ruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 13:36

DIVLJAČKI UDARAC FILIPA CARA! Zaurlao na Aleksandru kao razjarena zver, pa joj ovo izbio iz ruku!

Ponašanje za svaku osudu!

Prethodne noći tokom emisije "Pretres nedelje" Filip Car je divljački udario svoju devojku Aleksandru Nikolić, a njoj je od jačine udarca ispala čitava činija sa večerom iz ruku.

Naime, napetost se skupljala sve vreme tokom emisije, jer je Car komentarisao Maju Marinković, što je razbesnelo Aleksandru, a svađa i prepucavanje na garnituri je eskaliralo udarcem.

- Smećarko! Ona kao ćuti... - rekao je Car, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta mu je Aleks burno uzvratila:

- Sram te bilo, što pričaš tako sa mnom! Ostavi me na miru! - vikala je, pa ju je Car udario po rukama, kada je činija ispala na pod i počeo da joj preti:

- Još jednom digni glas na mene, j*baću ti majku! - urlao je on.

Snimak možete pogledati OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.