DISKVALIFIKACIJA Kristijana NAMEŠTENA? Društvene mreže GORE: Uzeo je NOVAC UNAPRED! Nižu se TEORIJE ZAVERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 17:27

DISKVALIFIKACIJA Kristijana NAMEŠTENA? Društvene mreže GORE: "Uzeo je NOVAC UNAPRED!" Nižu se TEORIJE ZAVERE

"Ovde nešto smrdi opasno!"

Kristijan Golubović je sinoć diskvalifikovan, a produkcija se pismom oglasila ujutru kada je kažnjen i Milan Janković Čorba tromesečnim honorarom, jer je držao obezbeđenje u toku haosa koji se dešavao.

Podsetimo, Golubović je prvo nasrnuo na Miljanu Kulić, potom i na momke iz obezbeđenja, te su došli po njega i odveli ga u pab da se spakuje.

Ovo je mnoge šokiralo, jer niko ko je diskvalifikovan se ne pakuje sam, a i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije stiglo odmah pismo obaveštenja o izbacivanju, te su gledaoci odmah po društvenim mrežama krenuli da negoduju i da govore da je sve namešteno i isplanirano.

"On je uzeo novac unapred. Sad je mogao da radi šta hoće. Tako je i Farmu napustio tri dana pred kraj", samo su neki od komentara

Pored toga, gledaoci koji su gledali Golubovića u rijaliti programu "Farma" su povezali ovu diskvalifikaciju sa njegovom diskvalifikacijom tada, pa su naveli da je i tada navodno sve bilo isplanirano i da je isti scenario:

"Ovde nešto smrdi opasno! Otkad se to diskvalifikuje bez pisma? Otkad to imaju pravo da se ovako lagano pakuju diskvalifikovani? Šta mutite ovo", bili su besni gledaoci, a komentari su se samo nizali.

"Sve je dogovor, smrad neće poraz u finalu"

Pismo o diskvalifikaciji je stiglo jutros, kada i obaveštenje o kazni Milana Jankovića Čorbe, a gledaoci koji podržavaju Kristijana su besni zbog diskvalifikacije, dok ipak oni koji ga ne vole, likuju da je sve dogovor i plan od starta. Šta je istina, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.