DESNA STRANA LICA JOJ NEPREPOZNATLJIVA - bivša zadrugarka HITNO OPERISANA! Stanje je bilo alarmantno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 15:49

DESNA STRANA LICA JOJ NEPREPOZNATLJIVA - bivša zadrugarka HITNO OPERISANA! Stanje je bilo alarmantno (FOTO)

Na vreme je operisana!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović aktivna je na društvenim mrežama, ali se neko vreme povukla, te je izazvala brigu kod svojih pratioca.

Ona se sada oglasila i otkrila da je krila da ima zdravstveni problem zbog kojeg je morala da se operiše, a u prilog je postavila uznemirujuću fotografiju svog lica koje je neprepoznatljivo zbog ciste koju je imala.

- Dragi moji, dobijam milion poruka što me nema danima. Ukratko, imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam cistu na nervnom sistemu od 4cm, juče sam imala operaciju i hvala Bogu sve je dobro proteklo - počela je Ermina, pa dodala:

- Imala sam sreću jer sam mogla biti za dlaku paralisana sa leve strane lica! A vama bih preporučila da idete češće na kontrole i kod lekara! Najopasnije je kada nešto tinja u nekom i ne zna ni da ga ima! Tako da... no sikiriki, sve je tom, dobro sam prošla - napisala je Pašovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENA JOJ CISTA NA MOZGU Bivša zadrugarka imala HITNU OPERACIJU: "Imala sam sreće, leva strana lica je mogla da mi bude paralisana"

Izvor: Blic, 02.Apr.2023, 07:30

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ermina Pašović, povukla se iz javnosti, a sada je otkrila i zbog čega. Naime, nekadašnja zadrugarka je morala da ide na tešku operaciju otklanjanja ciste na mozgu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.